maandag 1 februari 2010

Dagelijkse Vacature Linkbuilder

Via Newzoo.nl kwam ik op de volgende vacature linkbuilder van RealGames.
Wat hier opvalt is dat de titelomschrijving met 2 losse woorden is geschreven,namelijk Link Builder.Weer een zoektip erbij.

De functie is hier echter ondergebracht onder de afdeling Marketing,en vermoed dat het profiel is gericht op de student met profiel marketing of CE.Ik trek gewoon mijn stoute schoenen aan en ben van plan om toch hierop te gaan reageren.Kan namelijk niet afleiden uit de vacature of ik een student moet zijn via het reguliere onderwijs.

(bron)
Link builder 16uur p/w (uit te breiden met stageopdracht)
Eindhoven

Het werken als Link builder in een enthousiast en professioneel Marketingteam bied je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.

Belangrijk binnen zoekmachine optimalisatie (SEO) is het verkrijgen van veel relevante links op andere websites, ook wel linkbuilding genoemd. Hierdoor stijgt de waarde van onze website, wat zorgt voor een betere positie in de zoekmachines. Als linkbuilder ondersteun je de SEO specialist. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inventariseren van huidige links, aanmelden van links bij vooraf geselecteerde websites, contact onderhouden met webmasters, nabellen en contacten onderhouden.

Jouw profiel:
Je hebt een passie voor internet en vind het interessant om uit te vinden hoe het allemaal werkt. Je volgt bijvoorbeeld een marketing opleiding en wil later werken in een online omgeving. Je hebt 2 dagen in de week tijd om hier te komen werken en ziet het als een mooie kennismaking met deze dynamische wereld.

Functie-eisen:javascript:void(0)

* MBO+ / HBO werk- en denkniveau
* Een passie voor internet en de wil om te ontdekken
* Goede communicatieve vaardigheden
* Zelfstandig, nauwkeurig en proactief
* Je woont bij voorkeur in regio Eindhoven
* Je hebt een zeer goede kennis van de Engelse taal

Ga je stage lopen in Januari? Combineer dan 2 dagen linkbuilden met een stageopdracht binnen ons bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de afdeling Marketing. Neem contact met ons op als je interesse hebt en we denken graag met je mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten